Bostedet

Specialiseret Bosted for Voksne med individuelle udfordringer

Botilbuddet Engsgaard udgør et dedikeret bosted for voksne i henhold til Servicelovens §107, §108 og §103. Vores beboere, primært fra Sjælland og øerne og udgør en gruppe af psykisk sårbare individer, som oplever udfordringer i at mestre dagligdagens krav.

Som et socialpædagogisk bosted for voksne har vores fokus altid været rettet mod at skabe et anerkendende, komfortabelt og trygt hjem, hvor vi prioriterer at identificere og styrke individuelle muligheder frem for at fokusere på begrænsninger. Vi bestræber os på at skabe et respektfuldt miljø, hvor den enkelte beboer kan udfolde sig og føre en så normal dagligdag som muligt.

De fysiske rammer på stedet er udformet således, at beboerne har optimale muligheder for at opretholde privatlivets fred, samtidig med at de kan deltage i fællesskabet. Hver beboer disponerer over egen lejlighed samt adgang til fællesområder, herunder fælles spisekøkken og opholdsstue/tv-stue.

Naturskøn bolig for voksne i trygge omgivelser

Vi er et bo- og beskæftigelsestilbud, der tilbyder et trygt ophold for voksne i komfortable omgivelser. Vores bosted er beliggende i naturskønne omgivelser nær strand og skov på en charmerende gård –på nord Falster  og kun en kort køretur fra Vordingborg.

På gården prioriterer økologi og sund kost. Vi dyrker vores egne grøntsager, spiser kød fra egne dyr i det omfang det er muligt. – en indsats på at være så selvforsynende som muligt.

Vi understøtter konsekvent vores beboere i at deltage i fritidsaktiviteter, herunder biografture, museumsbesøg, festivaler, koncerter, restaurantbesøg og meget mere, for at berige deres livsoplevelser og fremme deres trivsel.

Kontakt os her for mere information

Vil du vide mere om vores bosted for voksne. Så skal du ikke tøve med at kontakte os med det samme.

Vi besvarer alle dine spørgsmål så godt vi kan.

Ring til vores botilbud på telefon (+45) 51 77 29 31 eller send en e-mail til engsgaard@gmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig.

(+45) 51 77 29 31
engsgaard@gmail.com